. . .
Express Stars Terchová 2008@Amfiteáter nad Bôrami

Express Stars Terchová 2008

Sa., 23. Aug. 2008 17:00 @ Amfiteáter nad Bôrami , Terchová

Zur Webseite ...

Informationen

Karel Gott
Helena Vondráčková
Peter Nagy
Jana Kirschner
Bum Band
Martin Hrdinka
Boney M PARTy Group
Marek Vašut
Novinkou v obci, ktorá už zažila množstvo kvalitných podujatí, bude augustová hudobná a pyromuzikálna show Express Stars Terchová 2008.

Festival plný zvučných mien a legiend zaručuje zážitok a príjemne strávený čas v Amfiteátri nad Bôrami, zasadenom v prekrásnom prostredí okolitých hôr. V sobotu 23. augusta sa na pódium postavia československé hviezdy najvyššieho kalibru. K menám ako Karel Gott, Helena Vondráčková, Peter Nagy, či Jana Kirschner netreba pridávať žiadny ďalší komentár. Každý účinkujúci vystúpi s plným hodinovým programom, ktorý sa môže podľa záujmu publika predĺžiť. V prestávkach a počas prestavby pódia budú návštevníkov zabávať najznámejší český DJ a moderátor Martin Hrdinka a revivalové zoskupenie Boney M PARTy Group. Ozdobou podujatia bude aj jeho moderátor, populárny český herec Marek Vašut.
„Prvýkrát bude na Slovensku predstavená jedinečná pyromuzikálna show. Na koniec koncertu je pripravené veľké prekvapenie. Zatiaľ prezradím len toľko, že pôjde o veľký tresk - pyrotechnickú šou veľkých rozmerov,“ informoval Boris Zavadil, konateľ spoločnosti Express Stars, s. r. o., ktorá podujatie v Terchovej organizuje.

vstupenky:
23. júna – 23. júla: dospelí 555 Sk, deti 55 Sk
24. júla - 22. augusta: dospelí 777 Sk, deti 77 Sk
v deň podujatia: dospelí 999 Sk, deti 99 Sk

  • Keine Einträge vorhanden!

Routenplaner